İçeriğe geç

Paket Aşımı Yok Ne Demek

Turkcell paket aşımı nasıl açılır?

Fatura kontrol hizmeti ücretsizdir. Bu hizmeti iptal etmek için CANCEL CONTROL yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir. Tüm cihazlarla uyumludur.

Paket aşımı nedir?

Paket içerikleri ve özellikleri nelerdir? Smart Overage paketi, paketi talep ettiğinizde planınız kapsamında sunulan dakikalar tükendiğinde otomatik olarak etkinleştirilen overage paketimizdir. İptal etmediğiniz sürece otomatik olarak etkinleştirilir.

Aşımsız internet paketi ne demek?

Planınızda dakika, SMS ve GB’niz biterse internetiniz otomatik olarak durur ve aşım ücreti ödemezsiniz. İnternet aşım ücreti yoktur. Aşım ücreti yoktur.

Türk Telekom paket aşımı nasıl kapatılır?

1 Aralık 2017 tarihinden itibaren, kullanım miktarları %80 ve %100 sınırlarına ulaştığında bildirim almak istemeyen bireysel müşterilerimiz, KMSH İPTAL yazıp 5555’e SMS gönderebilecekleri gibi, Müşteri Hizmetleri veya Türk Telekom uygulamasından da işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Turkcell paket aşımı ne kadar?

Paket dışı kullanımlar 40 kez tekrarlanır. Bu fiyatlara tüm vergiler dahildir. Bu aşım deseni 40 kez tekrarlandıktan sonra SMS başına 1,36 TL/SMS ve dakika başına 1,90 TL/dakika ücretlendirilirsiniz.

Asim çözümü ne demek?

Aşım çözümü nedir? Aşım çözümü, paketin süresi dolduktan sonra herhangi bir sorun yaşamadan arama yapmanızı, mesaj göndermenizi ve İnternet’e erişmenizi sağlar.

Turkcell paket bitince ne oluyor?

Paket sona erdikten sonra paket dışı kullanımı engelleyen Akıllı Fatura özelliğiyle Turkcell kullanıcıları diledikleri zaman paketlerini değiştirebiliyor veya ek paket satın alabiliyorlar.

Turkcell rahat paket aşımı var mı?

Konfor paketlerinin ücretsiz dünyasıyla istediğiniz zaman paket satın alın! Ayrıca, fazla ödeme veya yükümlülük yok!

Aşımsız ne demek?

📍İnternet fazlanız, tarifenizde tanımlı İnternet paketiniz bittiğinde İnternet erişiminizin sona ermesi anlamına gelir. Bu sayede sürpriz faturalarla karşılaşmadan İnternetinizi özgürce kullanabilirsiniz.

Aşmaz paket Turkcell ne demek?

5GB paketiyle yüksek hızlı internetin ve zengin içeriklerin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Ayrıca her yöne 750 dakika konuşma, 500 SMS ve 5GB internet ile iletişimin tadını çıkarın. Ayrıca Turkcell’den ilk ayınızda 20GB internet kazanın!

Aşımsız 10 GB ne demek?

Türkiye içinde her ay geçerli 10 GB internete ek olarak, hiçbir kesinti yapılmayan ücretsiz 10 GB tarifesi, Sil Süpür’den tarifenize dahil ilk ay 20 GB bedava internet, 1000 dakika konuşma, 250 SMS ve toplamda ayda 5 GB bedava interneti kapsıyor.

Sınırsız internet paket aşımı olur mu?

Sınırsız internette kota aşımı olur mu? Hayır, sınırsız ev internet hizmetinde kota değeri olmadığından kota aşımı olmaz. Bu yüzden sınırsız internete kotasız internet de denir. Evde sınırsız internet bağlantısı sayesinde kota olmadan yüksek hızın tadını çıkarabilirsiniz.

Türk Telekom internet aşımı ne kadar?

Ücretsiz üç haneli kısa numaralar ücretsiz kalacaktır. Tarifedeki İnternet limit aşım ücreti 2KR/100 KB’dir ve standart İnternet fiyatı İnternet APN ve WAP APN üzerinden kullanım için 1 TL/100 KB’dir.

İnternet aşım paketi nedir?

İnternet kotanızı tükettiğiniz halde interneti kullanmaya devam etmek isterseniz, bağlantınıza otomatik olarak atanan “Akıllı İnternet Aşım Paketi” için ardışık olarak ücretlendirilirsiniz. İlk 500MB / 15TL, 500MB aşıldıktan sonra 1GB / 35TL, 1GB’ı 9 kez aştıktan sonra; 5GB / 35TL olarak ücretlendirilir.

Türk Telekom internet paketi bitince ne olur?

Yeni fatura döneminde planda internet biterse, başka bir kampanya/plan olmadığı sürece internet erişiminiz engellenmeyecektir. Paket aynı fatura dönemi içerisinde aktif edilip iptal edilirse, paketin tam fiyatı tekrar tahsil edilecektir.

Turkcell paket süresi bitince ne olur?

Turkcell kullanıcıları, paket bittikten sonra paket dışı kullanımı engelleyen Akıllı Fatura özelliği ile diledikleri zaman paketlerini değiştirebilir veya ek paket satın alabilirler. Kullanıcılar, yalnızca Turkcell’de ücretsiz olarak sunulan bu hizmeti diledikleri zaman aktif edip, deaktif edebilirler.

Turkcell rahat paket aşımı var mı?

Konfor paketlerinin ücretsiz dünyasıyla istediğiniz zaman paket satın alın! Ayrıca, fazla ödeme veya yükümlülük yok!

Akıllı aşım paketi nedir?

İnternet kotanızı tükettiğiniz halde interneti kullanmaya devam etmek isterseniz, bağlantınıza otomatik olarak atanan “Akıllı İnternet Aşım Paketi” için ardışık olarak ücretlendirilirsiniz. İlk 500MB / 15TL, 500MB aşıldıktan sonra 1GB / 35TL, 1GB’ı 9 kez aştıktan sonra; 5GB / 35TL olarak ücretlendirilir.

Akıllı fatura nasıl açılır?

Bireysel müşterilerimiz, Akıllı Fatura servisini Turkcell’in mobil uygulaması üzerinden, çağrı merkezi üzerinden veya SMART INVOICE yazıp 2200’e SMS göndererek aktif hale getirebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir